top of page

07 oktober Almere-Buiten

Almere werkt hard aan haar culturele centrum en in het cultuurhuis was het dan na een canceling in juni (met 30graden buiten gaan er niet veel mensen het theater in helaas) eindelijk raak. Ondanks dat de animo niet erg groot was speelde ik samen met Marjolein Pieks op deze avond een fijne show. Zij begon met een bijna geheel geimprofiseerd optreden wat ik erg gedurft en knap vind. Een duik in het diepe en gewoon afwachten wat er komen gaat, als artiest is een specifiek metier.

Na de korte pauze mocht ik de gehele show van bijna een uur spelen en dat was echt heel fijn! Op een goede vleugel en met een fijne geluidsinstallatie en technicus kon ik de kwaliteit verhogen. "Kostganger" kwam goed tot haar recht op deze manier.

In de theatergangen kom ik altijd leuke en interessante mensen tegen. Zoals na afloop in Almere liep er een wat oudere maar scherpe Surinaamse man op me af en zei; "Vaak willen we terug naar waar we vandaan komen, om er daar achter te komen dat er niks meer over is van toen". Hij had het goed begrepen! Een lang gesprek over beeldspraak volgde.

Al met al een heeel fijne avond! See you Almere..:)2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page