top of page

"Kostganger" in premiere!

Dag vrienden, familie en kennissen,


We zijn alweer een week verder maar mijn theatershow "Kostganger" is in premiere gegaan afgelopen 3 april. En wat was het fijn! Ten eerste wil ik de mensen die er waren bedanken voor hun aanwezigheid en aandacht. Echt gaaf! Dank daarvoor. Voor mij heeft dit gevoeld als een ongelooflijke steun voor en tijdens het optreden zelf maar ook om hiermee door te gaan. Ten tweede ben ik best trots op het verhaal en dat dat beklijft bij het publiek. Bij het maken van dit programma kwam er best wat twijfel om de hoek kijken. Gelukkig hebben de try-outs en de goede reacties achteraf tijdens de premiere me geholpen om te voelen dat ik op de juiste weg zit. Naast de opening van deze show zit de tijd van de lessen in de theaterschool in Utrecht er nu op. In relatief zeer korte tijd heb ik veel geleerd over het vak van podiumkunsten. In het besef overigens dat er nog veel valt te leren.


Mocht je er op 3 april niet zijn geweest , wees gerust, er komt meer! Ook al neem ik tot aan de zomer een beetje gas terug, in het najaar volgt meer en hoop ik deze show vaker te kunnen laten zien. Het liefst in een langere sessie (dus zo'n 30-40 minuten). Dit is om het verhaal van "Kostganger" volledig te kunnen vertellen.


Voor nu kan ik slechts een tipje van de sluier oplichten en verklappen dat er in het dorp van de kostganger altijd rare en onverklaarbare dingen gebeuren. Het nummer Meesters is zo'n verhaal. Check de link voor de nieuwe muziek. En houd het nieuws in de gaten voor updates van de komende "tourdata".


Tot snel,


Eljakim

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page