top of page

Try out tour "Kostganger"

"Kostganger"

Na een wat langere periode van ogenschijnlijke rust doorbreek ik de radiostilte. Het was een mooie zomer en de vakantie heeft mij goed gedaan. Nieuwe muzikale plannen zijn afgelopen tijd gesmeed! Mijn laatste studio-album Drunk Musician Fever is al even uit en ik vond dat het tijd werd om een andere weg in te slaan. Na een paar jaar engelse liedjes uitgebracht te hebben, werk ik nu aan een Nederlandstalig repertoire. Mijn wens is om met deze nummers uiteindelijk het theater in te gaan en een grotere en/of langere show te draaien en het verhaal "Kostganger" met jullie te delen. Het directe contact met mensen in een zaal is zo uniek en gaaf dat ik dit verder wil onderzoeken en wil uitbouwen. Ik leef al langer met dit idee en daarom ben ik twee jaar geleden begonnen aan een cursus kleinkunst-cabaret. Naast dat dit ongelooflijk leerzaam is, brengt het ook nieuwe inzichten en richting en geeft het mij veel energie. Éen van de leerpunten is dat vaker spelen voor publiek je laat groeien in de performance. Vandaar ook mijn keuze om met een aantal try-outs te spelen op diverse open podia kris kras door Nederland. Komende maanden breng ik hiervoor ook nieuwe muziek uit. Misschien hebben sommigen van jullie al via social media het één en ander meegekregen.

De naam "Kostganger" komt voort uit een verhaal wat ik al langer in gedachten heb maar wat nog in ontwikkeling is. Hier later meer over. Echter de beginselen van dit idee zijn te horen in de diverse geplande optredens. Hierboven staan de data en de plaatsen waar ik dit najaar speel. In 2023 zullen er waarschijnlijk meer volgen. Jullie zijn van harte welkom!

Groet Eljakim

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page