top of page

"Bells of Kyiv"
Bells of Kyiv

Sinds twee weken zweeft er een melodie in mijn hoofd, met name en telkens wanneer de afschuwelijke beelden van de oorlog in de Ukraine op mijn netvlies verschijnen. De gruwelijkheden van deze tijd en het leed van de mensen die moeten vluchten of nog temidden van de bombardementen zitten raken me diep. Wat kun je doen? Wat kunnen wij doen? Als muzikant/componist voel ik me verplicht om iets te doen voor de mensen in nood. Daarom wil ik dit nieuwe nummer met jullie delen en hoop ik dat we dagelijks even kunnen stilstaan bij de mensen die in zware nood verkeren. Bij dit nummer heb ik hulp gekregen van Derl Eiermann (violist) en Francesca (zang). Ik hoop dat jullie deze muziek willen delen met wie het maar wil horen om de Ukraïners een hart onder de riem te steken.
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page