top of page

Lewinski. 2 December. De Afsluiter van 2024.

De avond waar ik misschien het meest naar uit keek. "Kostganger" spelen in het culinair podium van Sneek; Lewinski. Ten eerste omdat er vrienden en kennisen uit de omgeving waar ik vandaan kom, zouden lagskomen. Dat maakt het toch altijd extra spannend. Ten tweede omdat ik zelf een aantal jaren in Sneek heb gewoond. Dat maakt het toch anders.

In de huiskamer achtige zaal werd het heel initiem en gezellig en was het contact met het publiek heel direct en voelde het vertellen als dichtbij. Deze avond was geheel voor mij gereserveerd en daarom kon ik hier de gehele show spelen. Zoals al eerder aangehaald maakt dat de kern van de show meer naar voren komt. Echt heel fijn! Na de pauze werd er nog verzocht om een toegfit te doen met het spelen van andere liedjes die niet in de show horen maar die ik eerder heb uitgebracht. En dit was ook echt super.

Speciale aandacht voor de gastvrouw, Barry, die alles nette banen leidde. Mocht je eens in de buurt van Sneek zijn? Ga naar de Lewinkski en laat je vermaken door een goede maaltijd en een optreden. Hopelijk kan hier volgend jaar weer spelen! Dit was tevens de laatste show van het. Binnenkort meer nieuws over het programma van volgend jaar. Voor nu fijne feestdagen gewenst voor iedereen. Tot volgend jaar vrienden!!
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page