top of page

Theater "De Kamers" Amersfoort. 20 okt.

Direct na het AKF op de vrijdag in Amsterdam stond de dag erop Amersfoort op het program. Een show waar ik al maanden -samen met vriend en "collega" Remco van de Tuin- naar uitkeek.

Een duo-voorstelling waarbij ik de aftrap deed en na de pauze Remco zijn show "Nog heel even" speelde. En wat een geweldige avond was dit. Een jong en dynamisch publiek wat in vele getale was gekomen gaf ons de volle aandacht samen maakten we er een superavond van. Er was voldoende speeltijd voor beide en daarom kon ik de bijna een uur durende variant van "Kostganger" laten zien. Voor mij heel belangrijk aangezien het verhaal daardoor beter de kern raakt.

Net als in Almere kregen we een proffesionele ontvangst. Heel fijn! Zowel qua ondersteuning met catering, kaartverkoop en techniek was dit een toptheater waar ik nog graag eens terugkom.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page