top of page

14 Nov.Open BAC. Amsterdam.

Kort maar krachtig en voor mij één van de meest fijne avonden van afgelopen shows. Ook al mocht ik de avond aftrappen (wat lastig is als de zaal nog niet warm is) werd het wel echt een gave show. Vooraf werd door de organisatie aangegeven dat er een proffesionele band je performance kon ondersteunen. Hoe dat zou gaan was ik wel benieuwd naar. Dus van te voren heb ik de nummers "kluizenaar" en "ogen" opgestuurd zodat de band deze kon voorebereiden. En dit pakte heel goed uit. De band voelde exact aan waar de nuance en energie moest liggen waardoor het verhaal van Lenno , het hoofdkarakter in "Kostganger", meer kleur en contrast kreeg. Een idee voor de toekomst! Nu nog de muzikanten vinden :).

Na mij speelden er nog vijf andere cabaretiers/artiesten. Achter de coulissen is er dan altijd veel lol en herkenbaarheid. Hier kom ik nog graag eens terug om nieuw materiaal te proberen.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page